Milyen előnyöket nyújt a Pallas 70?

Tanáraink kiválasztásánál fontos, hogy az adott témában gyakorlati ismeretekkel és tudással, valamint tanítási tapasztalatokkal is rendelkezzenek.

Tudjuk, hogy hallgatóinknak a "munka világában" - vagyis a gyakorlatban - használható tudás kell. Ezért oktatóink élő példákkal, valós helyzetek bemutatásával készítik fel a hallgatókat nem csak a vizsgára, hanem a gyakorlati szakmára.

Hallgatóinkat alapos felkészítés mellett a lehető leggyorsabban juttatjuk bizonyítványhoz.

A hallgatóink hatékony tanulását kidolgozott példákkal, korábbi vizsgasorok gyakorlásával, a tanulást, felkészülést segítő videókkal és vizsgafelkészítőkkel támogatjuk.

Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink a lehető legjobb szolgáltatást kapják, ügyfélszolgálatunk munkatársai empatikusak, gyorsak, segítőkészek.

A képzéshez kapcsolódó vizsgákat oktatási helyszínünkön szervezzük és bonyolítjuk le.

Képzéseink helyszínét úgy választottuk meg, hogy mind tömegközlekedéssel, mind autóval jól megközelíthető legyen. Oktatási helyszínünk a XIII. kerületben, a kék metró Forgách utcai megállójánál található.

Többet is adunk mint tanulási lehetőséget és tudást. Létrehoztuk Karrier Központunkat, ahol szakértőnk tanulási, karrier építései és munkajogi témákban segíti hallgatóinkat.

A számvitel, adózás, pénzügy, társadalombiztosítás jogszabályai állandóan változnak. Ezért a Pallas 70 Tudáshálón szakértőink felhívják a figyelmet a változásokra, értelmezik és magyarázzák a jogszabály változásokat.

...és nem mellesleg 18 év képzésszervezési tapasztalat áll mögöttünk.